У військовій прокуратурі уточнили інформацію про кір серед бійців

Читать на русском
У військовій прокуратурі Центрального регіону України уточнили дані про кількість хворих на кір та вітряну віспу серед військовослужбовців.

У військовій прокуратурі Центрального регіону України уточнили дані про кількість хворих на кір та вітряну віспу серед військовослужбовців.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

«За уточненими даними 26 березня, до Ірпінської міської лікарні доправлені семеро військовослужбовців Нацгвардії з підозрою на кір та шестеро – з підозрою на вітрянку. Джерело хвороби визначене – це гуртожиток у місті Ірпінь, де проживають військовослужбовці. Сама ж військова частина розташована в Броварах. Безпосередньо на території військової частини випадків хвороби не зафіксовано. Стан хворих нормалізувався. Вони наразі розміщені в інфекційному відділенні, небезпеки розповсюдження хвороби немає», – повідомили в прокуратурі.

Також у військовій прокуратурі Київського гарнізону Центрального регіону повідомили, що станом на 26 березня на Київщині також ушпиталені 12 військовослужбовців із підозрою на кір. «Локалізація хвороби: Десна – чотири особи, Київ – три особи, Біла Церква – одна особа та Ольшаниця – одна особа», – підсумували у відомстві.

Також стало відомо, що в Маріуполі військові підхопили кір.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: