Мер Запоріжжя провалив обіцянку реконструювати теплові мережі на вулиці Фінальній у 2017 році

Читать на русском
Володимир Буряк не виконав обіцянку провести реконструкцію тепломереж у 2017 році, щоб жителі Заводського району отримували гарячу воду за рахунок промислового майданчика та заощаджували природний газ.
Володимир БурякСлово і Діло

Міський голова Запоріжжя Володимир Буряк не виконав обіцянку про те, що в 2017 році в Запоріжжі будуть реконструйовані теплові мережі котельні концерну «Міські теплові мережі» на вулиці Фінальній у Заводському районі.

Таку обіцянку він дав 26 квітня 2017 року під час міської сесії, нагадує «Слово і Діло».

На офіційному порталі Запорізької міської влади зазначалося, що на реконструкцію теплових мереж, яка має проводитися в 2017 році, буде потрібно 2,6 млн грн. Надалі місто зможе заощаджувати близько 1,7 млн куб. м природного газу.

«Це не такі великі кошти для міста. Однак реалізація проекту дасть можливість реконструювати теплові мережі котельні на вулиці Фінальній, щоб уже в 2018 році в міжопалювальний період жителі Заводського району могли отримувати гарячу воду за рахунок промислового майданчика. Це одна з моїх обіцянок, яку я давав запорожцям, і вона буде виконана», – заявив Володимир Буряк під час міської сесії.

У Департаменті з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради нам повідомили, що реконструкцію теплових мереж на вулиці Фінальній почали 6 грудня 2017 року, станом на 1 березня 2018 року роботи тривають. Термін завершення робіт за планом – квітень поточного року.

Незважаючи на те, що теплові мережі на вулиці Фінальній у Заводському районі дійсно реконструюють, заявлені мером Запоріжжя терміни були зірвані, тому обіцянка отримує статус «не виконано».

Згідно з моніторингом «Слова і Діла» Володимир Буряк дав 32 обіцянки, з яких 8 виконав, а 12 – провалив.

Місцеві вибори два роки потому: як мери виконують свої передвиборчі обіцянки – на інфографіці.

Черги до дитячих садків: як вирішують проблему мери міст України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: