Не дочекаються: Холодницький прокоментував чутки про відставку

Читать на русском
Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що в нього в кабінеті дійсно було виявлено пристрій для прослуховування.

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що у нього в кабінеті дійсно виявили пристрій для прослуховування.

Він зазначив, що не знає, кому належить виявлений пристрій, і чекає відповіді з цього приводу від правоохоронних органів, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

Чому Холодницького та Ситника час від часу «відправляють» у відставку?У ЗМІ час від часу з’являються повідомлення про відставку керівників антикорупційних органів – НАБУ та САП. Наразі звільнення Холодницького спростували. В ситуації розбирались експерти.

Холодницький уточнив, що виявлений пристрій долучили до матеріалів відповідного провадження. При цьому він не підтвердив, що пристрій може належати НАБУ.

«НАБУ і САП – єдина структура. Тому мають працювати разом. Я думаю, що тут якась провокація», – підкреслив керівник САП.

Коментуючи чутки про свою можливу відставку, Холодницький зазначив, що дізнався про цю інформацію зі ЗМІ.

«Я стежив за всіма цими подіями, читаючи інтернет та новини. Спочатку говорилося, що я йду у відставку, потім у відпустку ... Без мене мене оженили ... Якщо це так, напевно, я все правильно роблю. Кожне слово я можу коментувати. Я знаю, що я говорю, де й кому. Наша робота дійсно нервова. Тому, може, й без гарячого слівця не обійтися. Якщо хтось хоче таким чином примусити мене до якихось дій, відставок та іншого – не дочекаються», – сказав він.

Нагадаємо, Спеціалізована антикорупційна прокуратура підтвердила, що в робочому кабінеті керівника САП Назара Холодницька знайшли приховану техніку для прослуховування. За даними ЗМІ, прослуховування вели Національне антикорупційне бюро та Генеральна прокуратура.

Раніше керівник САП пояснив, чому антикорупційний суд не зможе працювати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: