Савченко розповіла про розмову із Захарченком та як її хотіли завербувати

Читать на русском
Народний депутат Надія Савченко заявила, що її намагався завербувати агент ЗСУ, який в перший же день спробував затягнути її в ліжко.

Народний депутат Надія Савченко заявила, що її намагався завербувати агент ЗСУ, який в перший же день спробував затягнути її в ліжко.

Про це вона сказала під час засідання комітету з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради 22 березня, пише «Слово і Діло».

Із героїнь у злочинниці: чому справа Савченко ризикована для владиГПУ переконує, що має докази проти Надії Савченко, й звинувачує її в підготовці держперевороту. Сама нардеп говорить, що АП давно планувала її ліквідацію. Оцінку ситуації дали експерти.

Савченко розповіла, що крім неї, намагалися завербувати її сестру та помічницю.

«Це була спецоперація. У ЗСУ є явні й приховані агенти. Коли тебе починають вербувати, в перший же день знайомства затягуючи тебе в ліжко. Якщо не виходить тебе – затягують твою сестру. Якщо не виходить сестру – затягують твою помічницю. Ну знаєте, якось у нього не встав, а у мене не зволожилося. Ну так вийшло. Не ведуся я на такі дешеві вербування», – розповіла вона.

Також Савченко заявила, що зустрічалася з ватажками самопроголошених республік Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким у Мінську, й назвала їх противниками.

«Я із Захарченком та Плотницьким спілкувалася ще в Мінську, і ви всі про це знаєте. Є поняття ворога та противника. Так ось ворог – це Російська Федерація, і з Путіним я не спілкувалася. А ось із противниками на тій території, з дуже багатьма, я спілкувалася. Повірте, всі вони незадоволені ситуацією в себе й в Україні», – сказала вона.

Також Савченко підтвердила, що приносила до Ради гранати, але це були фрукти.

Відзначимо також, раніше генпрокурор Юрій Луценко розповів, що для терактів зброю Савченко надавала РФ.

Нагадаємо, 22 березня комітет парламенту дозволив зняти недоторканність і заарештувати Савченко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: