Савченко озвучила варіанти знищення Ради

Читать на русском
Надії Савченко пропонували влаштувати в будівлі парламенту газову камеру, закачавши до вентиляції приміщення отруйний газ.

Народний депутат Надія Савченко під час брифінгу у вівторок, 20 березня, розповіла, що колеги-нардепи пропонували їй отруїти парламент газом.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Справа Савченко: чи буде спроба втекти та на що зважиться Рада21 березня на порядку денному ВР стоятимуть три питання – зняття недоторканності, арешт і затримання Надії Савченко. У БПП готові голосувати за всі три позиції. Чого чекати від Ради, міркували експерти.

«У парламенті від колег, коли я жартувала на тему «а чи не кинути сюди гранатою», колеги порадили, що краще до фільтрової системи запустити газ і зробити газову камеру. Такі моменти також розроблялися, про такі сюрреалістичні події також гомоніли. Об'єкт А мав усе це фіксувати й постійно передавати, щоб можна було скласти цю політичну провокацію, яка на цей момент сталася», – сказала вона.

Раніше Савченко заявила про замах, здійснити який планувала безпосередньо Адміністрація президента.

Нагадаємо, завтра в регламентному комітеті парламенту розглядатимуть подання генпрокурора на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт Савченко. У четвер питання буде винесене на розгляд сесійної зали.

Юрій Луценко звинувачує Савченко в підготовці теракту в сесійній залі Ради й подальшого усунення нардепів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: