ОБСЄ вимагає від України розслідування погроз журналістам

Читать на русском
Арлем Дезір звернувся до керівництва України з вимогою провести розслідування погроз, які надходять на адресу журналістів.

Представник Організації з безпеки і співпраці в Європі (ОБСЄ) з питань свободи ЗМІ Арлем Дезір звернувся до керівництва України з вимогою провести розслідування погроз, які надходять на адресу журналістів.

Він зазначив, що люди, які загрожують українським журналістам, повинні бути покарані, передає «Радіо Свобода», пише «Слово і Діло».

Завершення роботи ОБСЄ на Донбасі: чи є користь від спостерігачів?Країни-учасниці ОБСЄ ухвалять рішення щодо продовження мандата місії на сході України, коли для цього прийде час. Мандат місії закінчиться 31 березня. Чи є необхідність в ОБСЄ на Донбасі, розбирались експерти.

«Журналісти отримують велику кількість погроз. І ці погрози повинні бути розслідувані, а ті, хто погрожують, повинні понести покарання», - заявив Дезір.

Представник ОБСЄ також нагадав про ситуацію з арештом в РФ українського журналіста Романа Сущенко, і заявив, що працівники ЗМІ не повинні ставати заручниками конфлікту між країнами.

Раніше ОБСЄ підрахувала кількість вибухів на Донбасі.

Також в ОБСЄ прокоментували підпали в Ужгороді.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: