ОБСЄ підрахувала кількість вибухів на Донбасі за добу

Читать на русском
Спостережна місія ОБСЄ на Донбасі за період з 19:30 14 березня до 19:30 год 15 березня зафіксувала 143 вибухи.

Спостережна місія ОБСЄ на Донбасі за період з 19:30 14 березня до 19:30 год 15 березня зафіксувала 143 вибухи.

Про це йдеться в звіті організації від 16 березня, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 16 березняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 16 березня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«У Донецькій області СММ зафіксувала менше порушень припинення вогню, проте більше вибухів (близько 140) порівняно з попереднім звітним періодом (близько 110)», – йдеться в повідомленні.

Увечері 14 березня в Світлодарську було зафіксовано 42 вибухи, три постріли БМП-2 з гармати калібром 30 мм і близько 170 пострілів із кулеметів та стрілецької зброї. Крім того, місія зафіксувала розрив снарядів на Донецькій фільтрувальній станції. Протягом 15 березня в Ясинуватій СММ зафіксувала 24 вибухи та 10 пострілів із кулемету та стрілецької зброї. Крім того, неподалік від Софіївки зафіксовані розриви снарядів, а також робота кулеметів та стрілецької зброї.

У Луганській області СММ зафіксувала менше порушень припинення вогню порівняно з попереднім звітним періодом. За 1,5 км на північ від Бугаївки СММ почула три вибухи, а також 7 пострілів із гармати БМП-2.

«СММ продовжує стежити за процесом розведення військ і домагатися повного доступу до районів розведення поблизу Станиці Луганської, Золотого та Петровського, як це передбачено рішенням Тристоронньої контактної групи», – наголошується в звіті.

Раніше в ОБСЄ прокоментували підпали в Ужгороді.

Нагадаємо також, бойовики майже рік не пускають ОБСЄ до села під Донецьком.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: