В «Укрзалізниці» підрахували прибуток із початку року

Читать на русском
ПАТ «Укрзалізниця» в січні-лютому 2018 року, згідно з оперативними даними, отримало прибуток у розмірі 20 мільйонів гривень (за міжнародними стандартами фінансової звітності).

ПАТ «Укрзалізниця» в січні-лютому 2018 року, згідно з оперативними даними, отримало прибуток у розмірі 20 мільйонів гривень (за міжнародними стандартами фінансової звітності).

Про це повідомила прес-служба ПАТ, не наводячи порівняльних показників, пише «Слово і Діло».

За її даними, доходи від перевезень склали 12 млрд грн, що перевищує відповідний минулорічний показник на 1,3 млн грн, або 12,2%.

Дані з вантажних і пасажирських перевезень у абсолютних показниках прес-служба «Укрзалізниці» також не називає, зазначаючи, що за два місяці поточного року вантажообіг збільшився на 1,6% від планового показника, а пасажирообіг – на 5,2% порівняно з відповідним показником минулого року.

«Позитивної динаміки фінансових показників роботи «Укрзалізниці» в перші місяці 2018 року пощастило досягти завдяки злагодженій роботі колективу, конструктивним відносинам із клієнтами та урядовій підтримці галузі», – зазначив в. о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

У повідомленні, серед іншого, підкреслюється, що одним зі стратегічних завдань для галузі є капітальні інвестиції в оновлення основних фондів. Так, за два місяці 2018 року за рахунок власних коштів було освоєно майже 1,7 млрд грн капітальних інвестицій, що 2,5 рази більше, ніж за відповідний період 2017 року. У тому числі понад 94 млн грн було направлено на будівництво Бескидського тунелю. Ще 304,2 млн грн направлено на модернізацію, 156,7 млн ​​грн – на капітальний ремонт.

Раніше повідомлялося, що у власності «Укрзалізниці» виявили два судна.

Нагадаємо також, в «Укрзалізниці» повідомили, коли замінять ескалатори на центральному залізничному вокзалі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: