«Укрзалізниця» підписала важливий контракт з General Electric

Читать на русском
«Укрзалізниця» підписала договір із американською компанією General Electric Transportation на суму понад 1 млрд доларів.

«Укрзалізниця» підписала договір із американською компанією General Electric Transportation на суму понад 1 млрд доларів про постачання дизельних тепловозів, їх локалізації і обслуговуванні.

Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці» в п'ятницю, 23 лютого, передає «Слово і Діло».

Виробництво локомотивів стартує на початку 2018 року в США, а перші поставки заплановані вже цієї осені.

«Перший етап передбачає поставку в кінці 2018 року і першому кварталі 2019 року 30 вантажних дизельних локомотивів GE те33а з рівнем локалізації 10%», - відзначили в компанії.

В.о. глави Укрзалізниці Євген Кравцов наголосив на важливості нинішньої угоди, оскільки за останні 10 років компанія не купила жодного тепловоза.

Битва за Ryanair і реформа «Укрзалізниці»: як Омелян виконує обіцянкиВолодимир Омелян останні два тижні справжній ньюсмейкер – захід Ryanair, будівництво майданчика для Hyperloop. Слово і Діло аналізувало, як у міністра йдуть справи з виконанням інших обіцянок.

Рамкова угода терміном на 15 років передбачає, що з часом рівень локалізації буде доведений до 40%, обсяг поставок локомотивів GE вказаної серії Evolution до 2034 року досягне 225.

В рамках реалізації угоди в Україні має бути також створена база для довгострокового технічного обслуговування тепловозів GE і модернізовані 75 локомотивів з існуючого парку «Укрзалізниці».

Нагадаємо, «Укрзалізниця» призначила додаткові поїзди на свята.

Раніше в «Укрзалізниці» розкрили схему розкрадання запчастин.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: