В «Укрзалізниці» повідомили, коли замінять ескалатори на центральному залізничному вокзалі

Читать на русском
Укрзалізниця планує до кінця 2018 року встановити нові ескалатори у вестибюлі Центрального залізничного вокзалу в Києві.

«Укрзалізниця» планує до кінця 2018 року встановити нові ескалатори у вестибюлі Центрального залізничного вокзалу в Києві.

Про це повідомляється на офіційному сайті компанії, пише «Слово і Діло».

Наявні ескалатори майже вичерпали термін своєї експлуатації. Компанія вже підготувала технічне завдання, найближчим часом буде оголошений тендер на закупівлю нових.

Нагадаємо, ескалатори були встановлені в 2001 році під час реконструкції вокзалу станції «Київ-Пасажирський». Вони працюють 20 годин на добу й обслуговують 20-40 тисяч пасажирів щоденно. Під час останнього технічного огляду були сформульовані зауваження щодо функціонування ескалатора, який працює на спуск. Зокрема, виявлений граничний знос поручнів ланцюга та їхнього приводу. У зв’язку з цим 28 лютого 2018 року була тимчасово призупинена робота одного ескалатора. Ескалатор на підйом працює.

Наразі «Укрзалізниця» вживає заходів для якнайшвидшого відновлення роботи несправного ескалатора. Планується, що він запрацює на початку квітня, а термін його експлуатації має бути продовжений максимум до кінця поточного року. Керівництвом «Укрзалізниці» поставлене завдання встановити нові ескалатори вже до кінця 2018 року.

Раніше «Укрзалізниця» показала модернізовані вагони для військових.

Як стало відомо, «Укрзалізниця» та Siemens обговорили спільне виробництво локомотивів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: