НАБУ отримало доступ до ще одного банківського рахунку депутата Полтавської облради

Читать на русском
В Антикорупційному бюро ухвалили рішення перевірити ще один банківський рахунок депутата Полтавської облради.
Юрій Лебединфото: «Слово і Діло»

Детективи Національного антикорупційного бюро отримали тимчасовий доступ до ще одного банківського рахунку депутата Полтавської обласної ради Юрія Лебедина, якого перевіряють за фактами можливого декларування недостовірної інформації.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду клопотання детектива Бюро, повідомляє «Слово і Діло».

У НАБУ просили надати тимчасовий доступ до рахунку Лебедина в харківському банку Грант. За версією слідства, саме на цей рахунок депутат отримав дохід від повернення поворотної фінансової допомоги від ТОВ «Чиста криниця», які не зазначені в декларації.

Суд задовольнив клопотання й надав тимчасовий доступ до інформації щодо банківського рахунку Лебедина, а саме: щодо всіх банківських рахунках, у тому числі зазначеного рахунку з датою їх відкриття, закриття, валюти рахунків і залишку коштів; про рух коштів і суми обігу за дебетом і кредитом; про наявні кредитних рахунках, рахунках у цінних паперах, орендованих банківських сейфів, сейфів, договорів, на підставі яких були проведені банківські операції; про операції з готівкою тощо.

Нагадаємо, раніше НАБУ отримало доступ до рахунку депутата Полтавської облради Лебедина в Райффайзен Банку Аваль.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: