Обшуки в «Новій пошті». Гройсман заступився за легальний бізнес

Читать на русском
Володимир Гройсман заявив, що розбиратиметься із ситуацією з обшуками в компаніях, зокрема в Новій пошті. Він підтримав легальний бізнес.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що розбиратиметься із ситуацією з обшуками в компаніях, зокрема в «Новій пошті».

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

ГПУ провела обшуки в офісах «Нової пошти»: реакція соцмережВ офісах Нової пошти 16 березня провели обшуки. Що про це думають у соціальних мережах – у матеріалі Слова і Діла.

«Минулого тижня відбулася низка обшуків у компаніях. Я буду захищати легальний бізнес і нам потрібно розібратися, що відбувається. Щоб силовики не використали владні повноваження. Тому я доручаю Міністерству юстиції спільно з бізнес-омбудсменом і урядовим офісом інвестицій проаналізувати цю ситуацію. Поспілкуватися із силовими структурами та представниками бізнесу, щоб ми зробили попередні висновки», – написав він.

«І далі всі питання мають бути предметом обговорення на одному з перших засідань комісії, утвореної для реалізації закону щодо #МаскиШоуСтоп», – додав Гройсман.

Як відомо, 17 березня прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган заявила, що після обшуків у офісних та складських приміщеннях «Нової пошти» та споріднених підприємств повідомлення про підозру не складали й запобіжні заходи не обиралися.

16 березня представники Генеральної прокуратури провели близько 15 обшуків складських та офісних приміщень ТОВ «Нова пошта» в Києві, Полтаві, Харкові, Одесі, Львові та Дніпрі.

Генпрокурор Юрій Луценко взяв під особистий контроль розслідування вказаного кримінального провадження.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: