СБУ затримала бізнесмена з ОРДО

Читать на русском
Служба безпеки України затримала бізнесмена з так званої Донецької народної республіки. Про це йдеться в повідомленні прес-центру СБУ.

Служба безпеки України затримала бізнесмена з так званої «Донецької народної республіки».

Про це йдеться в повідомленні прес-центру СБУ, передає «Слово і Діло».

Служба безпеки України затримала бізнесмена з так званої Донецької народної республіки. Про це йдеться в повідомленні прес-центру СБУ.

Повідомляється, що співробітники СБУ спільно з прокуратурою затримали бізнесмена, який володіє однією з найбільших мереж продуктових магазинів на тимчасово окупованій території Донбасу.

«Комерсант налагодив механізм поставки продуктів харчування та тютюнових виробів із території РФ. Частина продукції безпосередньо йшла на потреби незаконних збройних формувань бойовиків», – ідеться в повідомленні.

Також повідомляється, що затриманий, який також є чинним «депутатом» в окупованій Горлівці, входив до десятки найбільших «платників податків ДНР». Зловмисника затримали в Харкові. Під час обшуків у нього та родичів вилучили документацію з доказами фінансування ОРДО.

Крім того, в бізнесмена виявили 50 тис. дол., 150 тис. грн та банківські картки. У рамках кримінального провадження, відкритого за створення терористичної організації, затриманому оголосили про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Раніше СБУ провела масові обшуки в проросійських агітаторів.

Також СБУ оприлюднила відео «збройової поїздки» Рубана.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: