Протестна неділя. На Майдані нові мітинги

Читать на русском
На Майдані Незалежності в Києві зібралися учасники акції Руху нових сил з вимогою про новий закон про вибори і відставку президента України Петра Порошенка.

На Майдані Незалежності в Києві зібралися учасники акції «Руху нових сил» з вимогою про новий закон про вибори і відставку президента України Петра Порошенка.

Про це пише «Слово і Діло», з посиланням на УП.

Вибори президента РФ: Аваков озвучив офіційну позицію УкраїниМіністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у п'ятницю, 16 березня, викликав тимчасового повіреного в справах Російської Федерації в Україні.

За повідомленням організаторів заходу, після акції вони планують вирушити з Європейської площі до будинку Порошенка в Козині.

Присутні тримали в руках плакати «Ми за новий закон про вибори», «Порошенко - це зубожіння, бідність, еміграція», перекреслені портрети політиків.

Також недалеко від центральної площі чергують кілька карет «швидкої», пожежна машина, кілька поліцейських авто і кілька автобусів Нацгвардії. Біля Жовтневого палацу також чергують автобуси з поліцією і нацгвардією.

Проїзди на вул.Прорізна і Городецького перекрито правоохоронцями, біля виходу з метро «Хрещатик» на Городецького силовики перевіряють людей на наявність небезпечних речей.

Нагадаємо, раніше в центрі столиці протестували проти російських виборів в Криму.

Також порядок в центральній частині Києва посилено охороняють 1 500 поліцейських і бійців Національної гвардії.

Як відомо, в Києві в зв'язку з проведенням масових заходів призупинено рух транспорту по центральній частині міста. Так, перекриті Хрещатик і всі прилеглі до нього вулиці - Прорізна, Майдан Незалежності, Богдана Хмельницького та ін.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: