Обов'язково й скоро. Лавров обіцяє вислати британських дипломатів

Читать на русском
Росія готує заходи у відповідь на висилку своїх дипломатів із Великої Британії, про яку раніше повідомила Тереза ​​Мей на тлі отруєння колишнього розвідника Сергія Скрипаля.

Росія готує заходи у відповідь на висилку своїх дипломатів з Великої Британії, про яку раніше повідомила Тереза ​​Мей на тлі отруєння колишнього розвідника Сергія Скрипаля.

Москва незабаром вишле з РФ британських дипломатів у відповідь на дії Великої Британії. Як інформує «Слово і Діло», про це заявив голова російського МЗС Сергій Лавров, повідомляє РІА «Новости».

Велика Британія оголосила про заходи проти РФ через отруєння Скрипаля: що пишуть у соцмережахТереза Мей оголосила про висилку російських дипломатів із Британії. Крім того, відкликане запрошення для голови МЗС РФ Сергія Лаврова.

«Обов'язково», – сказав Лавров, відповідаючи на запитання, чи готова Москва вислати британських дипломатів із Росії у відповідь на дії Великої Британії.

Говорячи про терміни, Лавров заявив: «Скоро».

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, своєю чергою, заявив, що заходи у відповідь на дії Британії проти Росії не змусять чекати, відповідні пропозиції сформулює МЗС та інші відомства, але остаточне рішення – за президентом РФ, він обере варіант, найбільш відповідний інтересам країни.

Нагадаємо, Велика Британія висилає з країни 23 російських дипломати й припиняє всі дипломатичні контакти з РФ на високому рівні через отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: