Майно профспілок Одеси не передали під управління Міноборони, як обіцяв Порошенко

Читать на русском
Порошенко провалив обіцянку передати майно профспілок Одеси під управліня Міноборони для реабілітації воїнів АТО.
Петро ПорошенкоСлово і Діло

Зараз ми звертаємо пильну увагу на обіцянки президента, оскільки до виборів залишився рівно рік і прийшов час підбивати підсумки, що з обіцяного вдалося втілити в життя Петру Порошенку.

Президент України Петро Порошенко пообіцяв, що майно профспілок, у тому числі й Будинок профспілок в Одесі, передадуть під управління Міноборони для реабілітації воїнів АТО.

Таку обіцянку він дав 8 липня 2015 року, нагадує «Слово і Діло».

«Майно профспілок передадуть під управління Міноборони для того, щоб ним користувалися не ділки, а поранені воїни АТО для реабілітації», – написав Порошенко в Twitter.

Петро ПорошенкоНародний депутат України

Варто відзначити, що Міхеіл Саакашвілі, будучи губернатором Одеської області, заявив, що в Будинку профспілок в Одесі, де під час пожежі 2 травня 2014 року загинули десятки людей, розміститься штаб Військово-морських сил України. Однак профспілки вважають незаконним таке рішення.

У Міноборони «Слову і Ділу» повідомили, що питання про передачу в сферу управління військового відомства одеського Будинку профспілок зняли з розгляду. Таке рішення ухвалив міністр оборони 8 липня 2016 року. Також у відомстві зазначили, що в Головному квартирно-експлуатаційному управлінні Збройних сил України питання передачі в управління Міноборони будинку профспілок для реабілітації поранених в АТО військовослужбовців не розглядалося.

Оскільки майно профспілок міста Одеси не передали під управління Міноборони, обіцянка президента отримує статус «не виконано».

Згідно з рейтингом «Слова і Діла», Порошенко дав 280 обіцянок, з яких 114 виконав, а 79 – провалив.

Раніше ми писали, що Порошенко задоволений новими санкціями США проти Росії.

Як змінювалася електоральна підтримка Порошенка за роки президентства – на нашій інфографіці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: