Порошенко втішений новими санкціями США проти Росії

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко відреагував на продовження санкцій США щодо Російської Федерації.

Президент України Петро Порошенко відреагував на продовження санкцій США щодо Російської Федерації.

Про це йдеться на сторінці Порошенка у Facebook, пише «Слово і Діло».

За анексію Криму. Євросоюз продовжив санкції проти РосіїЄвросоюз офіційно продовжив на півроку обмежувальні заходи щодо 150 громадян і 38 компаній Росії до 15 вересня 2018 року.

«Кожен протиправний і нелегітимний акт Кремля, чи то в Криму, чи то на Донбасі чи в Солсбері, буде й надалі отримувати нашу солідарну, рішучу і тверду відповідь по обидва боки Атлантики», – зазначив Порошенко.

Порошенко додав, що втручання у внутрішні справи суверенних держав, включаючи виборчі процеси, стало для Москви вже рутинною справою.

«Україна сповна відчула на собі цю російську манію. Піднімаючи ставки порожніх надій на свою безкарність, Москва переходить від замаскованих кібернападів до організації виборчих фарсів в окупованому українському Криму», – підсумував Порошенко.

Нагадаємо, 15 березня Сполучені Штати Америки розширили санкції проти РФ. Відзначається, що розширено санкції стосовно 14 приватних осіб і компанії «Агентство інтернет-досліджень». Крім того, санкції уточнили стосовно п'ятьох осіб і чотирьох компаній.

Санкції було введено США та їхніми союзниками по НАТО, а також низкою інших країн щодо Російської Федерації після незаконної анексії цією країною українського Криму і втручання у військові дії на сході України.

Раніше повідомлялося, що Україна оштрафувала авіакомпанії Росії на мільярди.

Нагадаємо також, G7 розповіли, коли знімуть санкції з Росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: