Савченко прокоментувала інформацію про виведення з парламенту

Читать на русском
Народний депутат Надія Савченко спростувала інформацію про те, що її виводили із зали засідань Верховної Ради.

Народний депутат Надія Савченко спростувала інформацію про те, що її виводили із зали засідань Верховної Ради.

Про це вона розповіла журналістам у кулуарах парламенту в четвер, 15 березня, передає «Слово і Діло».

Савченко звинувачують у підготовці теракту в Раді: реакція соцмережНадію Савченко звинувачують у підготовці теракту в парламенті. Що про це думають у соцмережах – у матеріалі Слова і Діла.

«Закінчилася практично робоча сесія. Я прийшла, розписалася, щоб мати зарплату. Я зайшла до зали, відпрацювала, послухала, яке питання розглядається. Я вийшла із зали, зараз знову повернулася до зали для того, щоб розписатися, отримати зарплату, повернутися до зали. І все», – сказала вона.

Нагадаємо, представниця президента в парламенті Ірина Луценко повідомила, що Савченко вивели із зали засідань ВР через «ситуацію, яка несла загрозу безпеці людей».

Раніше генпрокурор Юрій Луценко вніс до парламенту подання на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт Савченко. До цього її допитали в СБУ. Сама нардеп запропонувала СБУ допитати її публічно на поліграфі щодо непричетності до РФ.

Як відомо, Савченко підозрюють у підготовці терактів у сесійній залі Верховної Ради. За словами генпрокурора, у слідства є докази того, що вона планувала знищити бойовими гранатами дві ложі парламенту, а за допомогою автоматів добивати тих, хто виживе.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: