Рекс буде щасливішим. Трамп розповів, чому звільнив Тіллерсона

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп заявив, що відставка Рекса Тіллерсона з поста держсекретаря пов'язана з наявними розбіжностями по ряду зовнішньополітичних питань.

Президент США Дональд Трамп заявив, що відставка Рекса Тіллерсона з посади держсекретаря пов'язана з наявними розбіжностями із ряду зовнішньополітичних питань.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на Reuters.

«Кремлівський список» у дії: до чого може призвести та навіщо це США?У Вашингтоні повідомили, що запровадять санкції проти РФ уже цього тижня. Але нещодавно Волкер заявив про готовність пом’якшити санкції, якщо РФ посприяє миру на Донбасі. Ситуацію оцінили експерти.

«Насправді ми відмінно знаходили спільну мову, але у нас були розбіжності», - заявив Трамп.

Як приклад глава Білого дому згадав ядерну угоду з Іраном. Трамп неодноразово критикував зняття санкцій з Ірану, відповідно до досягнутої в 2015 році угоди щодо іранської ядерної програми. І погрожував скасувати цю угоду.

Виступаючи перед журналістами в Білому домі, Трамп додав, що він поважає «інтелект» Тіллерсона, передає CNN.

«Я думаю, що Рекс буде ще щасливішим», - сказав Трамп.

На питання, як Тіллерсон дізнався про своє звільнення, Трамп сказав, що «ми з Рексом обговорювали це питання довгий час».

Про своє рішення відправити Рекса Тіллерсона у відставку Трамп оголосив 13 березня. Новим держсекретарем президент призначив директора ЦРУ Майка Помпео.

Раніше повідомлялося, що Трамп придумав гасло для нової президентської кампанії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: