Собчак назвала Крим причиною всіх російських бід

Читать на русском
Кандидат у президенти Російської Федерації Ксенія Собчак вважає, що Крим став причиною проблем у зовнішній політиці країни і введення антиросійських санкцій.

Кандидат у президенти Росії Ксенія Собчак під час теледебатів на російському телебаченні заявила, що Крим є величезною проблемою, через яку в Росії постають усі біди.

Як інформує «Слово і Діло», про це у вівторок, 13 березня, повідомляє РІА Новости.

Чи потрібно пускати Собчак до Криму?Кандидат у президенти Росії Ксенія Собчак звернулася до української сторони з проханням дозволити їй поїздку до Криму через Україну. Оцінили ситуацію експерти.

За словами Собчак, вирішення цієї проблеми може розтягнутися на багато років.

«Ще мої діти муситимуть їй давати раду, кримській проблемі, через яку в нас сьогодні і санкції, і всі біди, і величезна кількість проблем з усім світом. Це велика проблема», - підсумувала Собчак.

Вона також прокоментувала свою недавню спробу поїхати в Крим. За словами Собчак, вона мала намір поїхати на півострів з гуманітарною місією, а не для проведення передвиборної агітації.

«Це неправда. Я не збираюся там вести агітацію, ніколи не збиралася. Я вже зробила кілька заяв, кажучи про те, що я хочу поїхати туди з гуманітарною місією. Друзі, не слухайте брехню, будь ласка», - заявила Собчак.

Нагадаємо, Ксенія Собчак просила МЗС України дозволити їй в'їзд до Криму через територію України.

Як стало відомо, Клімкін назвав шизофренією прохання Собчак пустити її в Крим.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: