Новий директор «Укроборонпрому» заробив за місяць 2 мільйони

Читать на русском
Новий генеральний директор державного концерну Укроборонпром Павло Букін на своєму колишньому місці роботи отримав за місяць зарплату в розмірі двох мільйонів гривень.

Новий генеральний директор державного концерну «Укроборонпром» Павло Букін на своєму колишньому місці роботи отримав за місяць зарплату в розмірі двох мільйонів гривень.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сайт Єдиного державного реєстру декларацій.

Кому війна, а кому прибуток: як оборонну сферу виснажує корупціяЗахідні ЗМІ пишуть, що корупція в Україні знищує українську армію, навіть попри війну. Про секретність оборонного бюджету та монополістичне становище Укроборонпрому міркували експерти.

Відзначимо, що до призначення директором «Укроборонпрому» Букін керував «Укрспецекспортом», де за липень отримав заробітну плату в розмірі майже 1,1 мільйона гривень.

«Укроборонпром» посідає 62-е місце в рейтингу світових виробників зброї за версією профільного видання DefenseNews. У 2016 році річний дохід концерну склав $1,075 млрд, а в 2015-му – $920 млн.

Концерн об'єднує понад 100 підприємств у п'яти основних галузях оборонної промисловості й має більш ніж 10 конструкторських бюро, що займаються розробкою озброєння й техніки, проектуванням і дослідженнями.

Раніше повідомлялося, що «Укроборонпром» продав танків на рекордну суму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: