Порошенко вирішив долю голови «Укроборонпрому»

Читать на русском
Президент Петро Порошенко підписав указ про звільнення Романа Романова з посади генерального директора ДП Укроборонпром.

Президент Петро Порошенко підписав указ про звільнення Романа Романова з посади генерального директора ДП «Укроборонпром».

Про це повідомляється на офіційному сайті президента, пише «Слово і Діло».

«Звільнити Романова Романа Анатолійовича з посади генерального директора Державного концерну «Укроборонпром», - зазначається в указі №26/2018 на офіційному сайті президента.

Як відомо, Генеральний директор ДП «Укроборонпром» Роман Романов повідомив, що пішов у відставку.

Раніше Гройсман ініціював відставку керівника ДП «Укроборонпром» Романова через заборгованість із виплати заробітної плати співробітникам.

В «Укроборонпромі» заявили, що заборгованість із заробітної плати на Миколаївському суднобудівному заводі утворилася через те, що завод три роки не отримував відшкодування коштів за утримання ракетного крейсеру «Україна».

У НАБУ розповіли про корупцію в «Укроборонпромі» – ЗМІНАБУ розслідує маніпуляції з контрактами Укроборонпрому. У самому концерні вважають, що звинувачень в корупції є частиною пропаганди в рамках гібридної війни РФ проти України.

Щодо «Укроборонпрому» та його дочірніх підприємств відкрита низка справ.

Також НАБУ розслідує маніпуляції з контрактами «Укроборонпрому» на 39 мільйонів доларів на постачання запчастин для «Антонова» AN-32.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: