«Укроборонпром» продав танків на рекордну суму

Читать на русском
Завод ім. Малишева, який входить до складу Укроборонпрому, продав в 2017 році військової техніки на понад 3 млрд грн, встановивши рекорд.

Завод ім. Малишева, який входить до складу Укроборонпрому, продав в 2017 році військової техніки на понад 3 млрд грн, встановивши рекорд.

Як пише «Слово і Діло», про це в п'ятницю, 12 січня, повідомили в прес-службі держконцерну.

Відзначають, що такий результат був досягнутий завдяки 100% виконанню заводом усіх поставлених завдань у строк, в тому числі, завершенню планових відправок танків Оплот для Королівства Таїланд.

«За контрактом з Таїландом, заводу Малишева залишилося здати замовнику всього кілька бойових машин. На підприємстві планують завершити виконання домовленостей у I кварталі 2018 року», - повідомили в Укроборонпромі.

У дежконцерні додали, що завод завершив відправку п'ятої партії моторно-трансмісійних установок для Республіки Пакистан.

«Моторно-трансмісійні установки представляють собою комплекти, в які входять двигун, трансмісія, системи обслуговування двигуна, система очищення повітря, броньований дах. Надалі всі ці комплекти будуть встановлюватися на пакистанські бойові машини Аль-Халід-1», - йдеться в повідомленні.

У НАБУ розповіли про корупцію в «Укроборонпромі» – ЗМІНАБУ розслідує маніпуляції з контрактами Укроборонпрому. У самому концерні вважають, що звинувачень в корупції є частиною пропаганди в рамках гібридної війни РФ проти України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що «Укроборонпром» опинився на 77-му місці в рейтингу найбільших компаній, що виробляють озброєння.

Раніше «Укроборонпром» передав до правоохоронних органів 180 матеріалів про знайдені за останні два роки економічні порушення на підприємствах держконцерну: загальна сума становить понад 650 мільйонів гривень, по кожній п'ятій справі розпочато кримінальні провадження.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: