Генпрокуратура призупинила справу проти Саакашвілі

Читать на русском
Розслідування справи проти колишнього президента Грузії, лідера української партії «Рух нових сил» Міхеіла Саакашвілі на час призупинено.

Розслідування справи проти колишнього президента Грузії, лідера української партії «Рух нових сил» Міхеіла Саакашвілі на час призупинено.

Про це повідомляє прес-служба партії з посиланням на постанову Генпрокуратури, пише «Слово і Діло».

Саакашвілі готовий повернутися до влади в Грузії: реакція соцмережСаакашвілі хоче вже цього року повернутися до влади в Грузії. Що про це думають у соцмережах – у матеріалі Слова і Діла.

У постанові повідомляється, що Королівству Нідерланди був направлений запит про надання міжнародної правової допомоги для виконання слідчих і процесуальних дій за участю Саакашвілі.

У свою чергу, адвокат лідера партії Руслан Чорнолуцький заявив, що призупиненням кримінальної справи стосовно Саакашвілі генпрокуратура визнала необґрунтованість звинувачень.

Він уточнив, що в цій ситуації вбачається формалізм, адже спочатку підозрюваного відправили за межі України, а потім попросили міжнародного співробітництва. Призупинення розслідування щодо Міхеіла Саакашвілі - єдиний вихід не втратити авторитет в суспільстві.

Захист колишнього президента Грузії має намір оскаржити дії Генпрокуратури і планує вимагати закриття надуманої справи. Саакашвілі звинувачують у співпраці з злочинними групами та організації мітингів, а також в тому, що він нібито отримував гроші від Росії на фінансування акцій протестів з метою підірвати владу в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: