Нова комендантська година. В окупованому Луганську збільшилася кількість бойовиків

Читать на русском
Жителі окупованого Луганська не можуть купити заздалегідь квитки на автобуси, щоб виїхати до Станиці Луганської. Також знову запровадили перевірки паспортів.

Жителі окупованого Луганська не можуть купити заздалегідь квитки на автобуси, щоб виїхати до Станиці Луганської.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Ліга.net із посиланням на місцевих жителів.

СБУ оприлюднила відео «збройової поїздки» РубанаСБУ оприлюднила оперативне відео, на якому відображена поїздка підозрюваного в підготовці теракту Володимира Рубана на окупований Донбас за зброєю та боєприпасами.

«Намагалася купити квиток на 14 березня, але не змогла. Сказали, не продають, натовп людей зараз на автовокзалі», – сказала луганчанка Марина.

За словами іншого співрозмовника агентства, продаж квитків припинили поки на два дні.

«Ніхто нічого не пояснює. Вони (бойовики – ред.) просто знущаються над нами, багато хто намагається виїхати в порядку живої черги», – розповів чоловік.

Місцеві жителі розповідають, що для того, щоб дістатися до Станиці вранці, потрібно прокинутись о 4:00.

«О 4:00 виїхати тільки на автовокзал, записатися в чергу, потім купити квиток, за списком зайти в автобус, і лише тоді ти зможеш бути на пункті пропуску (бойовиків – ред.) до моменту відкриття», – підкреслила Марина.

Терористи також заборонили приватному транспорту й таксі проїзд в напрямку лінії розмежування.

«Прибрати Коливана»: три варіанти розвитку подій у незаконній «ЛНР»Інцидент в окупованому Луганську міг служити основою для повного відсторонення ватажка Ігоря Плотницького від «керівництва».

За словами луганчанки Марини, багато людей перетинають лінію розмежування, тому що працюють у Станиці або ж їдуть за продуктами.

Крім того, бойовики посилили патрулювання в тимчасово окупованому Луганську й перевіряють документи в місцевих жителів.   «Їх (бойовиків – ред.) стало значно більше не лише в центрі, але й повсюди в місті. Без зброї, але у формі. Зупиняють навіть о 16:00, перевіряють паспорти», – зазначив Сергій.

Він уточнив, що так звана комендантська година також продовжує діяти, тому багато хто намагається потрапити додому в світлий час доби.

Нагадаємо, ГПУ оголосила екс-ватажка «ЛНР» у розшук.

Також ЗСУ взяли в полон сепаратиста під Луганськом.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: