Хотів заробити. ЗСУ взяли в полон сепаратиста під Луганськом

Читать на русском
У Луганській області військовослужбовці окремої механізованої бригади ЗСУ захопили сепаратиста, який намагався проникнути підконтрольну Україні територію.

У Луганській області військовослужбовці окремої механізованої бригади ЗСУ захопили сепаратиста, який намагався проникнути підконтрольну Україні територію.

Про це в неділю, 11 березня, повідомляє прес-центру штабу АТО, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 10 березняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 10 березня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Як повідомляється, після неприцільного обстрілу противником наших позицій бойовик намагався пройти углиб між наглядовими постами.

Українські захисники взяли його в полон. При ньому виявлено зброю АК-74Н і військовий квиток на ім'я Солоїда Ігоря Вікторовича, виданий "адміністрацією" ЛНР.

На допиті сепаратист дав свідчення щодо російського військового командування на Донбасі. За його словами, переважна більшість сепаратистів в ЛНР змушені воювати, тому що не бачать іншого способу прогодувати сім'ю. Полонений розповів, що все виробництво в ЛНР закрито і людям ніде заробляти гроші.

Протягом минулої доби сепаратисти здійснили п'ять обстрілів позицій ЗСУ в Донецькій і Луганській областях, один український військовий поранений.

Також стало відомо, що на Донбас перекинули близько 100 російських снайперів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: