Закарпатські угорці закликали ввести постійну місію ОБСЄ

Читать на русском
Товариство угорської культури Закарпаття після серії нападів на офіс в Ужгороді закликало ОБСЄ направити постійну місію в Закарпатську область

Товариство угорської культури Закарпаття після серії нападів на офіс в Ужгороді закликало ОБСЄ направити постійну місію в Закарпатську область.

Про це повідомляє Закарпаття онлайн з посиланням на офіційну заяву ГО Товариство угорської культури Закарпаття, пише «Слово і Діло».

Яким є недолік освітнього закону та чому жодні зміни не влаштують Угорщину?Міністр освіти вважає, що дискусії щодо мовної норми освітнього закону не завершилися. Чому – розбирались експерти.

У зверненні закарпатські угорці «вітають пропозицію ОБСЄ про створення на Закарпатті спеціальної моніторингової місії, оскільки, з огляду на події, які відбулися в області останнім часом, це є вкрай необхідною ініціативою».

Напередодні заступник голови Товариства угорської культури Закарпаття, перший заступник голови Закарпатської обласної ради Йосип Барто заявив, що в даний час вирішується питання про постійну місії ОБСЄ на Закарпатті.

Раніше в ОБСЄ виступили за двомовне освіту на Закарпатті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: