Підпал союзу угорців в Ужгороді: затримано п'ятьох осіб

Читать на русском
У справі про підпали «Товариства угорської культури» в Ужгороді затримали п'ятьох осіб, ще один підозрюваний знаходиться в розшуку.

У справі про підпали «Товариства угорської культури» в Ужгороді затримали п'ятьох осіб, ще один підозрюваний знаходиться в розшуку.

Про це повідомляє голова Національної поліції України Сергій Князєв в Facebook в неділю, 4 березня, пише «Слово і Діло».

Навіщо МЗС вирішило повернути представництво в Ужгороді?Кабмін ухвалив рішення про відновлення роботи представництва Міністерства закордонних справ в Ужгороді. З чим це пов'язано, розбирались експерти.

«Нацполіція розкрила обидва напади на Товариство угорської культури в Ужгороді. Загалом 5 осіб затримано, ймовірний організатор-іноземець перебуває в розшуку», - йдеться в повідомленні.

Так, оперативники затримали трьох осіб, причетних до нападу на Товариство угорської культури 27 лютого. Одного з них затримали в Черкасах, ще двох - у Кропивницькому. Також встановлено ймовірного керівника цих нападів, він оголошений в розшук.

Напередодні закарпатські поліцейські встановили громадян Польщі, причетних до підпалу центру 4 лютого. Їх польські правоохоронці затримали в Варшаві. Суд Польщі обрав їм запобіжний захід у вигляді 90 діб утримання під вартою.

Раніше в мережі з'явилося відео підпалу офісу Союзу угорців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: