Грип в Україні: в яких областях найбільше хворих

Читать на русском
В Україні перевищений епідемічний поріг захворюваності на грип та ГРВІ на 27 відсотків. Найбільша кількість хворих – у Волинській, Житомирській, Рівненській, Тернопільській, Черкаській та Чернівецькій областях.

У період із 26 лютого до 4 березня показник захворюваності на грип та ГРВІ в Україні перевищив епідемічний поріг на 27%.

Про це повідомляється на офіційному сайті Центру громадського здоров'я при Міністерстві охорони здоров'я, пише «Слово і Діло».

Від грипу в Україні померли двоє дітейВід грипу в Україні померли двоє дітей. Епідемічний поріг перевищений у 5 областях – Вінницькій, Волинській, Житомирській, Рівненській та Хмельницькій.

«Спостерігається регіональне географічне поширення й висока інтенсивність активності грипу та ГРВІ», – йдеться в повідомленні.

Поріг, зокрема, перевищений у Волинській, Житомирській, Рівненській, Тернопільській, Черкаській та Чернівецькій областях.

За звітний період підтверджені три летальні випадки, пов'язані з грипом типу В – в Запорізькій, Кіровоградській та Харківській областях (шестирічна дитина).

Раніше повідомлялося, що епідпоріг захворюваності на грип перевищений у п'яти областях України – Житомирській, Київській, Рівненській, Хмельницькій та Чернівецькій.

Нагадаємо, захворюваність на кір уже спадає.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: