У Києві шпиталізували майже 300 хворих на грип (доповнено)

Читать на русском
У Києві за минулий тиждень було госпіталізовано 288 хворих на грип, з них 180 дітей. Про це повідомив директор київського міського лабораторного центру Сергій Чумак.

У Києві за минулий тиждень було госпіталізовано 288 хворих на грип, з них 180 дітей.

Про це повідомив директор київського міського лабораторного центру Сергій Чумак в ефірі «112 Україна», пише «Слово і Діло».

Спалах кору: епідеміологічна ситуація в УкраїніСпалах кору зафіксовано в Україні на початку року. Слово і Діло розбиралося, чим небезпечне захворювання і що в Україні з вакцинацією.

«Це очікувана ситуація, характерна для даного періоду року. Ми на сьогодні не досягли епідпорогу на 18 %. У структурі захворюваності діти складають 71% від загальної кількості хворих. До медзакладів за минулий тиждень 288 людей госпіталізували, з них 180 дітей», - сказав він.

Сергій Чумак підкреслив, що сьогодні епідемії грипу немає, але установами вирішується питання про введення обмежувальних заходів.

Раніше повідомлялося, що в Україні з початку 2018 року на кір захворіли 3 тис. 554 людини. Найбільше хворих в Івано-Франківській, Одеській, Закарпатській, Чернівецькій та Львівській областях.

Нагадаємо, у Києві на карантин закрили понад 100 шкіл.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: