Нардепи VIII скликання найбільше запитів направили до МВС

Читать на русском
На адресу МВС було направлено понад тисячу депутатських запитів. Найменше запитань було до Міністерства з питань тимчасово окупованих територій.
Слово і Діло

Народні депутати VIII скликання направили 1 тисячу 41 запит до Міністерства внутрішніх справ України.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Майже вдвічі рідше депутати зверталися до Міністерства охорони здоров'я – туди був направлений 561 запит. До першої п'ятірки найбільш «популярних» адресатів запитів також увійшли Міністерство оборони (464), Міністерство фінансів (461) і Міністерство соціальної політики (406).

Стало відомо, скільки запитів надіслали нардепи VIII скликанняНародні депутати VIII скликання з 2014 року направили більш ніж 18,7 тисячі депутатських запитів.

Найменше запитів було відправлено Міністерству молоді і спорту (28), а також Міністерству з питань тимчасово окупованих територій (21). Загалом, до українських міністерств депутати направили 4 тисячі 743 запити.

Серед відомств найбільше нардепів цікавила Служба безпеки – 670 запитів, Національне антикорупційне бюро – 279, Державна фіскальна служба – 200, Національна поліція – 173 та Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, – 163. Найменше запитань було, зокрема, до Державного космічного агентства, Служби зовнішньої розвідки та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Загалом до відомств парламентарі направили 3 тисячі 250 запитів, ще 74 запити пішли на адресу академічних установ, 280 – до державних та приватних підприємств (найчастіше, 68 разів, писали «Укрзалізниці»).

Лише 7 запитів були направлені товариствам і громадським організаціям.

Раніше «Слово і Діло» розбиралася, що народні депутати VIII скликання обіцяли з приводу запитів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: