Богомолець не надіслала обіцяний запит про наявність інсуліну в регіонах (доповнено)

Читать на русском
Нардеп Ольга Богомолець не направила депутатський запит про наявність інсуліну в регіонах України.
Ольга Богомолецьbogomolets.com

Народний депутат України Ольга Богомолець не виконала обіцянку надіслати запит про забезпечення інсуліном у регіонах.

Таку обіцянку нардеп давала 15 січня, нагадує «Слово і Діло».

Закон про медреформу набув чинності: що обіцяли з цього приводу політикиМедична реформа в Україні сьогодні набула чинності. Слово і Діло зібрало обіцянки політиків на цю тему.

У Facebook Богомолець поскаржилися на відсутність інсуліну в Харкові. «Дякую за звернення, приймаю його як офіційне. Відповідний депутатський запит про забезпечення інсуліном усіх регіонів підготую найближчим часом», – відповіла нардеп.

Однак у підсумку Богомолець запит так і не надіслала: в її профілі на порталі Верховної Ради останній запит – про проведення розслідування летальних випадків кору в Одеській області.

Як повідомили нам в прес-службі нардепа, з цього питання було відправлено звернення. «Слово і Діло» підкреслює, що запит і звернення депутата згідно з українським законодавством – не одне й те саме. Запит подається в письмовій формі голові Верховної Ради, який озвучує його на пленарному засіданні і передає в парламентський апарат.

А оскільки Богомолець обіцяла подати конкретно запит з питання забезпечення регіонів інсуліном, «Слово і Діло» змушене привласнити обіцянці статус не виконаної.

Нагадаємо, в Києві немає сироватки проти ботулізму та дифтерії.

У п'яти областях України перевищений епідемічний поріг захворювання на грип – Вінницькій, Волинській, Житомирській, Рівненській та Хмельницькій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: