Замість ДАІ на дорогах України так і не з’явилися понад 100 нарядів поліції, як обіцяв Князев

Читать на русском
Голова Нацполіції провалив обіцянку, що до кінця 2017 року безпеку руху на дорогах протяжністю 4 тисячі кілометрів забезпечать понад 100 нарядів поліції.
Сергій КнязевСлово і діло

Голова Національної поліції України Сергій Князєв заявив, що до кінця року безпеку руху на дорогах загальною протяжністю 4 тисячі кілометрів гарантуватимуть понад 100 нарядів дорожньої патрульної поліції.

Таку обіцянку він дав 27 жовтня 2017 року, підбиваючи підсумки роботи відомства за дев’ять місяців минулого року, нагадує «Слово і Діло».

«Цього року ми повністю та невідворотно ліквідували підрозділи гарантуваня безпеки дорожнього руху – своєрідний атавізм сумнозвісного ДАІ. До кінця цього року понад 100 нарядів патрульної поліції забезпечать безпеку руху на дорогах протяжністю 4 тисячі кілометрів. У найближчій перспективі підготуємо ще 300 нарядів, які будуть обслуговувати всю загальну мережу – близько 10 тисяч кілометрів автошляхів України державного значення», – запевнив Князев.

Але 27 січня 2018 року Сергій Князєв повідомив, що вже майже 80 нарядів дорожньої патрульної поліції гарантують безпеку руху на дорогах протяжністю в 4 тис. км. Тобто про те, що до кінця попереднього року планувалося, що на цей кілометраж доріг мають вийти понад 100 патрулів, голова Нацполіції вже не згадував, а натомість дав нову обіцянку.

«У лютому ми плануємо збільшити кількість до 210, а до кінця року – до 324. При цьому протяжність доріг обслуговування зросте до 9 тисяч кілометрів», – заявив Князев.

Станом на початок березня «Слово і Діло» очікує повідомлень від Нацполіції та МВС про збільшення нарядів патрульної поліції в лютому до 210.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Сергій Князев дав 22 обіцянки, з них 1 виконав, а 2 – провалив.

Нагадаємо, Князєв повідомив про затримання підозрюваних у замаху на керівника зернової корпорації.

Також Князєв розповів про криміногенну ситуацію в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: