Снігопад паралізував дороги. Затори в Києві та на в'їздах до міста

Читать на русском
Сильний снігопад  призвів до серйозних заторів на дорогах Києва та під’їздах  до міста.  На в'їздах до столиці утворилися величезні затори.

Сильний снігопад, який почався вночі і продовжився вранці, 1 березня призвів до серйозних заторів на дорогах Києва і під’їздах до міста.

Як пише «Слово і Діло», громадський транспорт у столиці курсує без дотримання графіка. Про це повідомила Київська міськдержадміністрація з посиланням на Київпастранс.

Синоптик розповів, яким буде березеньВ Україну весна прийде не скоро. За прогнозами, в березні ще випаде сніг в середині місяця.

«У зв'язку з погіршенням погодних умов на всіх маршрутах громадського транспорту введено оперативне становище - курсування без дотримання графіка руху ... Співробітники КП Київпастранс в посиленому режимі розчищають шляхи і зупинки», - йдеться в повідомленні.

Згідно з даними Google Maps в столиці пробки.

Також відомо, що 1 березня в Києві обмежено в'їзд великовантажного і великогабаритного транспорту. Обмеження діятимуть до 10:00 четверга.

Як результат на в'їздах до столиці утворилися величезні затори і тягнучки, зокрема з боку Броварів та Ірпеня.

Харківський бабак передбачив погоду та життя на МарсіТимка ІІІ зробив перше у своєму житті погодне передбачення. Коли його розбудили і дістали з будиночка, бабак не побачив своєї тіні через похмуру погоду.

Як повідомляють кореспонденти «Слова і Діла», через обмеження в'їзду великовантажного і великогабаритного транспорту, машини не можуть проїхати. Вантажівки зупинилися в кілометрових чергах перед містом та зайняли весь крайній правий ряд.

Раніше Укргідрометцентр повідомляв, що в Україні 1 березня очікують снігопади, хуртовини і ожеледь.

Нагадаємо, в Києві трамваї їздять з відставанням від графіка через замети на шляхах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: