Зведення АТО: обстріли, міни і кулемети

Читать на русском
Бойовики здійснили 7 прицільних обстрілів позицій Збройних Сил України. Внаслідок ворожого вогню ніхто із українських воїнів не постраждав.

Минулої доби агресор здійснив 7 прицільних обстрілів позицій Збройних Сил України. Унаслідок ворожого вогню ніхто із українських воїнів не постраждав.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 4 березняСитуація на сході країни станом на 06:00 4 березня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Мінстерства оборони, журналістів і волонтерів.

Окрім важких мінометів противник на деяких ділянках лінії зіткнення застосував танкове озброєння.

На луганському напрямку ворог вів вогонь зі 120-мм мінометів по позиціях ЗСУ довкола населеного пункту Луганське, а з мінометів калібру 82-мм, гранатометів та зенітної установки – по захисниках Щастя.

На донецькому напрямку основна збройна активність противника зафіксована на Приазов’ї. У цьому районі загарбники застосували 120-мм міномети неподалік Павлополя та Широкиного.

Також біля Павлополя окупанти стріляли із озброєння танка, БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Крім того, сім мін калібру 120-мм розірвалися поблизу опорних пунктів ЗСУ у передмісті Мар’їнки.

Нагадаємо, у понеділок, 5 березня, у зоні проведення АТО на Донбасі набрав чинності черговий режим припинення вогню.

Раніше в штабі попередили про можливі провокації з боку бойовиків.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: