Недостатньо охороняли. У Москаля прокоментували підпал в Ужгороді

Читать на русском
Також він повідомив, що правоохоронцям було доручено посилено охороняти будівлю офісу угорців. Але оскільки підпал стався, то охороняли його недостатньо.

У голови Закарпатської облдержадміністрації Геннадія Москаля черговий підпал офісу Товариства угорської культури «Закарпаття» в Ужгороді називають очікуваним і припускають, що обидві спроби – на початку лютого та в ніч на 27 лютого – пов'язані.

Про це в ексклюзивному коментарі «Укрінформу» повідомив прес-секретар Геннадія Москаля Ярослав Галас, пише «Слово і Діло».

«Ми можемо допустити, що ці дві події пов'язані між собою, очевидно, це провокація для загострення українсько-угорських відносин, але на разі невідомо, хто вчинив підпал офісу угорців сьогодні вночі (27 лютого – ред.). Зрозуміло, що ті двоє поляків, яких підозрюють у підпалі, скоєному на початку лютого, поза підозрою, оскільки вони не могли перетнути кордон», – сказав Галас.

Також він повідомив, що правоохоронцям доручили посилено охороняти будівлю офісу угорців. Але оскільки підпал стався, то охороняли його недостатньо.

Нагадаємо також, що українського посла викликали в МЗС Угорщини через підпал в Ужгороді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: