В Ужгороді знову горів будинок Товариства угорської культури

Читать на русском
В обласному управлінні поліції повідомили, що йде розслідування всіх обставин пожежі. Повідомлення про подію поліція отримала від рятувальників.

В Ужгороді знову горів офіс Товариства угорської культури.

Про це повідомляє обласне управління ДСНС, передає поліція Закарпаття на сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Богдан АндріївМіський голова Ужгорода
Андріїв пообіцяв замінити всі вікна у навчальних закладах міста до кінця 2018 рокуСказано 24 січня 2018 р.Статус обіцянки: Не виконано

Згідно з наявною інформацією, пожежа сталася в ніч з 26 на 27 лютого, приблизно о 3 годині.

«Сьогодні о 3 годині ночі в місті Ужгород за адресою Православна Набережна, 5, в будівлі Товариства угорської культури Закарпаття виникла пожежа. О 3:50 підрозділами ДСНС пожежу ліквідовано. Пожежею знищено меблі та частину майна на площі 25 квадратних метрів. Зараз причина пожежі встановлюється», - повідомила речник управління ДСНС у Закарпатській області Наталя Батир.

Мовне питання та проблема угорців: чи є ризик глобального конфліктуУгорщина знову висунула вимоги щодо освітнього закону. Ба більше, заблокувала зустріч Україна-НАТО. У конфлікті між країнами розбирались експерти.

В обласному управлінні поліції повідомили, що йде розслідування всіх обставин пожежі. Повідомлення про подію поліція отримала від рятувальників. Повідомляється, що пляшку з горючою сумішшю закинули в будівлю через вікно - рятувальники виявили його розбитим.

Зараз за фактом загоряння порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 194 КК України - умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу. Винуватцям загрожує від 3 до 15 років ув'язнення. Постраждалих і жертв в результаті пожежі немає. Сума збитку встановлюється.

Раніше стали відомі імена тих, хто хотів підпалити союз угорців в Ужгороді.

Нагадаємо, на Закарпатті підпалили позашляховик депутата.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: