Зведення АТО: бойовики 5 разів порушували перемир'я

Читать на русском
Протягом минулої доби російсько-окупаційні війська продовжували здійснювати обстріли в сторону українських захисників. Агресор провів п'ять прицільних обстрілів.

Протягом минулої доби російсько-окупаційні війська продовжували здійснювати обстріли в бік українських захисників.

Про це повідомляє , пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 28 лютогоСитуація на сході країни станом станом на 06:00 28 лютого 2018 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На луганському напрямку ворог вів вогонь із мінометів різних калібрів, гранатометів, зенітної установки і кулеметів по захисниках Луганського, а з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – порушував перемир’я біля Новгородського.

Гранатомети різних типів і стрілецьку зброю противник застосував неподалік Кримського. На донецькому напрямку під обстріли зі 120-ти та 82-мм мінометів потрапили наші позиції поблизу Павлополя, що на Приазов’ї.

Загалом, минулої доби, агресор провів п'ять прицільних обстрілів позицій Збройних Сил України. Унаслідок ворожого вогню жоден український захисник не загинув і не був поранений.

Нагадаємо, згідно з даними ОБСЄ за останній час ЗСУ та сепаратисти значно зменшили відстань між своїми позиціями на лінії зіткнення на Донбасі.

Як відомо, на переговорах у Мінську домовилися про «абсолютне перемир'я» з 5 березня. Також у у Станиці Луганській може відбутися розведення сил і засобів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: