Прокуратура Луганської області оголосила в розшук «чиновника ЛНР»

Читать на русском
Прокуратура Луганської області оголосила в розшук і розпочала спеціальне розслідування щодо так званого голови ради міністрів ЛНР.

Прокуратура Луганської області оголосила в розшук і почала спеціальне розслідування щодо так званого «голови ради міністрів ЛНР».

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Луганської області, передає «Слово і Діло».

Як РФ шукає найманців до ПВК «Вагнера» та що пропонує?На російських сайтах для пошуку роботи розміщені дивні вакансії. Про те, що все це означає, розповіли експерти.

«Встановлено, що в 2015 році громадянин України дав згоду на призначення себе на посаду так званого «голови ради міністрів «ЛНР» і до цього дня продовжує виконувати функції керівника незаконно утвореного органу виконавчої влади. Оскільки підозрюваний переховується від органів слідства й суду з метою ухилення від кримінальної відповідальності на непідконтрольній українській владі території Луганської області, його оголосили в розшук, і на підставі постанови слідчого судді розпочате спеціальне досудове розслідування», – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що щодо «чиновника ОРЛО» відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 258-3 КК України (участь у діяльності терористичної організації).

Раніше повідомлялося, що загалом протягом 2016-2017 років судовими органами Луганської області були винесені обвинувальні вироки більш ніж 30 бойовикам та їхнім спільникам.

Нагадаємо, в ОБСЄ незадоволені просуванням ЗСУ в «сірій зоні».

Раніше Лисичанський суд виніс вирок бойовику ОРЛО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: