СЦКК заявляє про фейкові новини щодо захоплення ЗСУ села під Горлівкою

Читать на русском
Такі провокаційні інформаційні повідомлення, наголошують в СЦКК, спрямовані на дискредитацію України та її Збройних сил в очах світового співтовариства.

Бойовики ОРДО запустили черговий «фейк» для дискредитації підрозділів ЗСУ, заявивши, що українські військові нібито зайняли село Гладосове в «сірій зоні» під Горлівкою.

Про це повідомляє українська сторона Спільного центру з контролю та координації (СЦКК), передає «Слово і Діло».

«В ОРДО заявили про те, що підрозділи ЗСУ в ніч на 21 листопада поточного року зайняли населений пункт Гладосове, розташований у «сірій зоні» під Горлівкою. При цьому українські військові начебто заборонили місцевим мешканцям виходити зі своїх будинків. В ОРДО також заявили, що сили АТО перекинули до села міномети та почали мінувати його околиці. Українська сторона СЦКК заявляє, що такі повідомлення не відповідають дійсності», – йдеться в повідомленні.

Підкреслюється, що підрозділи ЗСУ протягом останніх днів не здійснювали просування вперед і суворо дотримуються Мінських домовленостей, відповідно до положень яких можуть зміцнювати або переобладнувати свої позиції, передислоковуватися в межах територій, визначених цими домовленостями.

Такі провокаційні інформаційні повідомлення, наголошують в СЦКК, спрямовані на дискредитацію України та її Збройних сил в очах світового співтовариства. Тим паче цього тижня в Донецькій і Луганській областях із робочим візитом перебуває перший заступник СММ ОБСЄ Александр Хуг.

Раніше в штабі АТО розповіли про ситуацію на луганському напрямку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: