Отримання прав: МВС оприлюднило маршрути практичних іспитів

Читать на русском
Маршрути практичних іспитів для отримання водійського посвідчення тепер доступні онлайн. Про це йдеться в повідомленні Головного сервісного центру Міністерства внутрішніх справ.

Маршрути практичних іспитів для отримання водійського посвідчення тепер доступні онлайн.

Маршрути практичних іспитів для отримання водійського посвідчення тепер доступні онлайн. Про це йдеться в повідомленні Головного сервісного центру Міністерства внутрішніх справ.

Про це йдеться в повідомленні Головного сервісного центру Міністерства внутрішніх справ (МВС) України, пише «Слово і Діло».

Без гальм у головах: до чого призведе безкарність на дорогахПолітолог Олександр Радчук спробував розібратися, які ж наслідки для суспільства та держави матимуть безлад на дорогах та як можна цьому запобігти.

«Сервісні центри МВС оприлюднили онлайн всі маршрути, за якими здається другий етап практичної частини іспиту на отримання права керування транспортними засобами. Всі схеми маршрутів були оновлені відповідно до актуальної ситуації на дорогах», – ідеться в повідомленні.

Відзначається, що за посиланням можна вибрати необхідний регіон, територіальний сервісний центр МВС і завантажити схеми маршрутів. Повідомляється, що за кожним сервісним центром МВС закріплені від 2 до 7 маршрутів, які обирає екзаменатор перед проведенням іспиту.

«Перший етап проходить на майданчику для навчання з початкового керування. Маршрути використовуються для проходження другого етапу практичного іспиту з ПДР, який проводиться в реальних умовах дорожнього руху», – додали в МВС.

Як стало відомо, раніше в Україні набули чинності нові правила дорожнього руху.

Нагадаємо, в Нацполіції назвали кількість «п'яних» ДТП.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: