Кличко скасував заняття в школах через снігопад

Читать на русском
Столична влада розпорядилася скасувати навчання в школах у п'ятницю та суботу, 2 й 3 березня, а підприємствам рекомендують скоротити робочий день.

Столична влада розпорядилася скасувати навчання в школах в п'ятницю та суботу, 2 й 3 березня, а підприємствам рекомендують скоротити робочий день.

Про це під час засідання Київради заявив міський голова Віталій Кличко, передає його прес-служба, пише «Слово і Діло».

Київ засипало снігом: що пишуть у соцмережахПотужний снігопад накрив Київ уночі й триває 1 березня. Столичні дороги паралізовані, а громадський транспорт курсує з перебоями.

За його словами, школи столиці отримали розпорядження в п'ятницю та робочу суботу скасувати заняття. Дитсадкам також рекомендували призупинити роботу на ці два дні.

«Ми звертаємося до всіх організацій Києва оголосити сьогодні (в четвер, 1 березня – ред.) короткий робочий день. Щоб увечері не було пікового навантаження на транспортну інфраструктуру столиці», – сказав Кличко.

Як мери міст готувалися до зимиАналітики «Слова і Діла» вирішили розібратися, як готувалися до зими мери українських міст. Результати їхньої роботи можна побачити на інфографіці.

Згідно з прогнозами, погода найближчими днями не поліпшиться.

На 2 березня синоптики прогнозують вночі невеликий сніг, удень без істотних опадів, температура вночі близько 10, удень 6-8 градусів морозу.

3 березня очікується сніг, температура вночі 7-9 градусів нижче нуля, вдень 1-3 градуси морозу, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний із переходом на північно-західний, 7-12 м/с. 4 і 5 березня – невеликий сніг, температура вночі 11-13 градусів морозу, вдень 4-6 градусів морозу.

З огляду на погодні умови, столична влада просить водіїв не паркувати автомобілі вздовж доріг і в заборонених для цього місцях, а автомобілі, які заважатимуть розчищати автодороги від снігу, обіцяють евакуювати.

Раніше повідомлялося, що снігопад паралізував дороги столиці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: