Синоптик розповіла, як довго в Києві сніжитиме

Читать на русском
У Києві в четвер і в п'ятницю складні погодні умови. Причина в тому, що столиця розташована в епіцентрі циклону. Сніг ітиме два дні.

У Києві в четвер, 1 березня, та в п'ятницю, 2 березня, будуть складні погодні умови. Причина в тому, що столиця розташована в епіцентрі циклону.

Як пише «Слово і Діло», про це на своїй сторінці в Facebook розповіла синоптик Наталка Діденко.

Негода в Україні: «Бориспіль» змінив розклад рейсівЧерез снігопади в міжнародному аеропорту Бориспіль відбулися зміни в розкладі рейсів. Смуги чистять. Літаки не скасували.

«Кияни! Ми – практично в епіцентрі циклону. Тому снігопади, снігові замети, хуртовини, штормовий вітер – усе це до кінця дня й навіть найближчої ночі», – пише Діденко.

Синоптик радить водіям і пішоходам рухатись обережно і «в сто разів повільніше», людям із серцево-судинними недугами, малюкам і людям похилого віку без особливої ​​потреби намагатися не виходити на вулицю.

«З огляду на поєднання низької температури повітря й сильних снігопадів, усім киянам краще перебувати в приміщеннях або з можливістю швидко десь забігти й відігрітися. Про автомобілі – самі розумієте. Їх доведеться довго очищувати або відкопувати. Тому краще залиште їх у безпечному місці», – говорить синоптик.

Снігом замело. У Києві твамваї їздять із затримкамиЧерез снігопад у четвер, 1 березня, в столиці трамваї їздять із затримкою в графіку руху. 14 та 15 трамваї не могли доїхати з Лук’янівки до Автогенного заводу через снігові замети та коліях.

Діденко зазначає, що 2о березня в столиці відбудеться послаблення опадів, але 3 березня в Україну знову увірветься черговий циклон.

Нагадаємо, в Луцьку через переохолодження померли три людини.

Також через сильний снігопад у Києві затори й тягнучки на дорогах.

Раніше повідомлялося, що в зв'язку з негодою в Україні в Києві та декількох обласних центрах заборонили рух вантажівок. Зокрема, в'їзд великогабаритного транспорту заборонений в Одесі, Дніпрі, Запоріжжі, Кропивницькому, Миколаєві та Херсоні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: