У САП розповіли, коли справу Гаврилової скерують до суду

Читать на русском
Спеціалізована антикорупційна прокуратура складе і скерує обвинувальний акт стосовно голови Держаудитслужби Лідії Гаврилової протягом місяця.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура складе і скерує обвинувальний акт стосовно голови Держаудитслужби Лідії Гаврилової протягом місяця.

Про це після судового засідання щодо відсторонення чиновниці заявив прокурор САП Віталій Кравець, повідомляє «Слово і Діло».

«Протягом місяця, я думаю, обвинувальний акт буде скерований до суду у справі Гаврилової. У рамках цього кримінального провадження досудове розслідування провелось майже повністю», – наголосив він.

За його словами, у справі вже майже все зроблено і там налічується 20 томів.

Крім того, прокурор додав, що САП повторно звертатиметься до суду з клопотанням про арешт майна колишнього чоловіка голови Держаудитслужби. Кравець наголосив, що Апеляційний суд відмовився арештовувати майно чоловіка через невеличку помилку в скарзі.

За інформацією журналіста «Слова і Діла», йдеться про матеріали негласних слідчих розшукових дій, які підтверджують спільний побут і проживання Гаврилової з колишнім чоловіком.

Як повідомлялося, підозрювану детективами НАБУ в незаконному збагаченні голову Державної аудиторської служби Лідію Гаврилову залишили на посаді.

Раніше в САП підтвердили накладення арешту на майно Гаврилової.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: