Суд заарештував майно голови Держаудитслужби Гаврилової

Читать на русском
Солом’янський районний суд Києва наклав арешт на майно голови Державної аудиторської служби України Лідії Гаврилової, підозрюваної в незаконному збагаченні.

Солом’янський районний суд Києва наклав арешт на майно голови Державної аудиторської служби України Лідії Гаврилової, підозрюваної в незаконному збагаченні.

Як інформує «Слово і Діло», про це УНН стало відомо з власних джерел.

Голова Держаудитслужби та її покупки: стали відомі подробиціГоловний аудитор України витратила понад тридцять тисяч гривень на купівлю спотових світильників Philips.

За інформацією УНН, судове засідання відбувалося в закритому режимі.

Стало відомо, що арешт був накладений на квартиру та вилучені грошові кошти голови Держаудитслужби. Наразі УНН намагається офіційно підтвердити ці дані, однак представники самої Гаврилової не підтверджують і не спростовують цю інформацію.

Нагадаємо, 23 січня голові Державної аудиторської служби повідомили про підозру в незаконному збагаченні в розмірі близько 10 млн грн та декларуванні недостовірних даних.

За даними слідства, посадовиця придбала об’єкти нерухомого майна в Києві (квартира, два паркомісця), позашляховик (2016 року випуску), дорогі меблі, техніку, золоті злитки та готівку в сумі 112,8 тис. дол. та 8,5 тис. євро, знайдену та вилучену детективами НАБУ під час обшуку квартири за місцем проживання чиновниці.

25 січня Солом'янський районний суд Києва обрав для голови Держаудитслужби Лідії Гаврилової запобіжний захід у вигляді особистого забов'язання до 25 березня.

29 січня суд відмовив САП у відстороненні голови Держаудитслужби від посади.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: