Бойовики обстріляли опорні пункти сил АТО в районі Світлодарська – штаб

Читать на русском
Відзначається, що на луганському напрямку противник з 82-мм мінометів обстріляв опорні пункти сил АТО в районі Світлодарська.

З початку доби 1 березня в зоні АТО зафіксовано 1 обстріл з боку бойовиків.

Про це повідомляється на сторінці прес-центру штабу АТО в Facebook, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 1 березняСитуація на сході країни станом станом на 06:00 1 березня 2018 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Сьогодні напруга уздовж лінії зіткнення ослабла. З початку доби зафіксовано 1 обстріл позицій наших захисників з боку російсько-окупаційних військ. У результаті цих дій не постраждав жоден український захисник», - повідомили в штабі.

Відзначається, що на луганському напрямку противник з 82-мм мінометів обстріляв опорні пункти сил АТО в районі Світлодарська.

Як РФ шукає найманців до ПВК «Вагнера» та що пропонує?На російських сайтах для пошуку роботи розміщені дивні вакансії. Про те, що все це означає, розповіли експерти.

На інших ділянках АТО порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

«Не дивлячись на відносне затишшя, українські підрозділи продовжують пильно стежити за зміною обстановки і знаходяться в повній готовності адекватно діяти, якщо противник вдасться до збройних провокацій», - відзначили в прес-центрі.

Раніше повідомлялося, що на Донбасі дев'ять населених пунктів залишилися без води.

Відзначимо також, що в ОБСЄ незадоволені просуванням ВСУ в «сірій зоні».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: