Зведення АТО: бойовики обстріляли з мінометів населений пункт

Читать на русском
На луганському напрямку противник активізувався на Світлодарськ дузі. На донецькому напрямку порушень припинення вогню не зафіксовано.

За минулу добу, 27 лютого, бойовики 7 разів порушили перемир'я - 1 боєць ЗСУ отримав поранення.

Як пише «Слово і Діло», про це в Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

Каплін провалив передвиборчу обіцянку домогтися створення Міністерства у справах ветеранівНародний депутат Каплін не голосував за постанову Верховної Ради про створення міністерства у справах ветеранів і таким чином провалив свою передвиборну обіцянку.

«За минулу добу агресор застосував міномети, заборонені Міннскімі домовленостями, не тільки по позиціях захисників України, а й по населеному пункту», - йдеться в звіті.

На луганському напрямку противник активізувався на Світлодарськ дузі.

«У цьому районі російсько-окупаційні війська більше 4 годин вели вогонь з мінометів різних калібрів, гранатометів, зенітних установок і великокаліберних кулеметів по наших позиціях біля Світлодарська і випустили понад 200 мін різних калібрів», - підкреслили в штабі.

120-мм міномети бойовики застосували біля Луганського та Троїцького, біля Новоалександровки - обстрілювали позиції сил АТО з мінометів калібру 82-мм і гранатометів.

Крім того, у вечірній час окупанти випустили не менше півтора десятка мін калібру 120 і 82 мм по населеному пункту Луганське. Наслідки заподіяної шкоди поки невідомі.

На донецькому напрямку порушень припинення вогню не зафіксовано.

Нагадаємо, ВР просить уряд створити на базі Держслужби у справах ветеранів і учасників АТО Міністерство у справах ветеранів.

Раніше місія ОБСЄ виявила танки і гаубиці на окупованому Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: