Президент анонсував звільнення двох українців, утримуваних в РФ

Читать на русском
Процес обміну утримуваними особами не уповільнився. Наприкінці 2017 року вдалося повурнути додому 74 українця, деякі з яких по 3 роки перебували в полоні.

До кінця року будуть звільнені ще двоє українців, утримуваних у Росії.

Про це сказав президент України Петро Порошенко під час прес-конференції «Виклики-2018» у Києві, передає «Слово і Діло».

Чому в АП раптово влаштували прес-конференцію Порошенка та що стане топ-темою?За день до самого заходу в АП анонсували прес-конференцію президента. Чому так раптово та які очікування, міркували експерти.

«Я хочу передати слова найщирішої підтримки пану Сущенку. Він – спражній українець. Я не маю жодного сумніву в тому, що він буде вдома. Сподіваюся, що це буде відразу після так званого суду в Росії», – зазначив він.

Процес обміну утримуваними особами не уповільнився, зазначив він, а навпаки, наприкінці 2017 року вдалося повернути додому 74 українця, деякі з яких по 3 роки перебували в полоні.

«Можу сказати, що до кінця поточного року ще двох наших заручників ми повернемо додому. Це передумовлено вже – і місце, і дата. Думаю, воно не зірветься. Можу сказати, що воно перебуває на моєму найвищому авторитеті, я цим займаюся особисто. Можу сказати, що і в Росії рішення ухвалюються на найвищому рівні, щодо кожного», – сказав він.

Нагадаємо, Порошенко визначився з розпуском парламенту й розповів, за чий рахунок відпочивав на Мальдівах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: