У Рівненській області на хабарі затримана група митників

Читать на русском
За систематичне хабарництво затримана вся зміна митного пункту Прикладники на білоруському кордоні, включаючи заступника начальника.

Співробітники Служби безпеки України та відділу внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби вранці, 26 лютого, затримали на митному пункті «Прикладники» на кордоні з Білоруссю цілу зміну співробітників Рівненської митниці.

Про це повідомляє видання «Рівне вечірнє», пише «Слово і Діло».

На хабарі спіймали чиновника київської митниціПравоохоронці викрили в корупційній діяльності головного державного інспектора відділу митного оформлення посту «Спеціалізований» в Києві.

Видання уточнює, що вся зміна, включаючи заступника начальника митного посту, затримана «за систематичне отримання неправомірної вигоди від громадян України за безперешкодне переміщення через митний кордон товарів підакцизної та інших груп».

Зараз тривають слідчі дії.

Нагадаємо, минулого тижня в Хмельницькій області спіймали на хабарах начальника колонії та командира військової частини разом зі заступником.

У Харковізатриманий начальник штабу батальйону Нацгвардії, який вимагав хабара за працевлаштування в армію за контрактом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: