На хабарі спіймали чиновника київської митниці

Читать на русском
Правоохоронці викрили в корупційній діяльності головного державного інспектора відділу митного оформлення посту Спеціалізований у Києві.

Правоохоронці викрили в корупційній діяльності головного державного інспектора відділу митного оформлення посту «Спеціалізований» в Києві.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на інформацію ГПУ.

Як в Україні боролися з корупцією в 2017 роціНайменше корупційних вироків серед суддів, прокурорів та працівників СБУ. Найчастіше ловили працівників МВС та держслужбовців.

Зазначений чиновник систематично вимагав від громадян хабарі в розмірі від $200 до $600 за безперешкодне митне оформлення автомобілів, що надходять з-за кордону.

«Митника затримали після отримання чергової суми неправомірної вигоди. У приміщенні Київської міської митниці та за місцем проживання фігуранта проведені обшуки. Затриманому готується повідомлення про підозру за частиною 3 статті 368 КК України (отримання неправомірної вигоди службовою особою) та клопотання про обрання запобіжного заходу», – йдеться в повідомленні.

Раніше на хабарі погоріли поліцейський і прокурор Вінницької області.

Нагадаємо також, оперативники управління внутрішньої безпеки СБУ спільно з військовою прокуратурою викрили на вимаганні та хабарі в $3 тис. майора СБУ у Волинській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: